Gödöllő
2010 december 09. (csütörtök) 06:00

Megnyitotta első vidéki üzletét "a" sonkás...

Ahol eddigi széles húskészítmény választéka kiváló sajt választékkal bővült. Gödöllő Petőfi tér 4-6


Gödöllőn, a Petőfi téri üzletsoron december 9-én nyitotta meg első vidéki üzletét a Sonkás, akit a minőségi húskészítmények elkötelezett híveként ismernek már sokan a Fény utcai piacról. Gódor András tulajdonos elmondta, hogy a budapesti üzlet után a gödöllői lesz az első vidéki hely, ahol szeretné megmutatni a kiváló magyar áruk mellett az olasz sonkakultúrát is a vásárlóknak.


Ezt szolgálja a széles választék, az üzlet helyének kiválasztása és berendezése is. ( folytatás a kép után)

 

Gödöllőn is válogatott termékek: olasz, spanyol, szlovén sonkák és szalámik, kolbászok kerültek a polcokra.

Olyan gyártók termékei, akiknek neve garancia a minőségre: Parma, San Daniele, Toscana, Umbria. Különleges belga pástétomok egészítik ki a választékot.

 

Újdonság, hogy ebben az üzletben több mint húszféle sajtkülönlegességet is lehet vásárolni, olyanokat, amelyek jól illenek a sonkák mellé az asztalon is, és a vásárlók elképzeléseiben is. Az ínyencek itt is megtalálhatják a friss olasz házi tésztákat, a különféle ízesítésű márkás olívaolajokat, olajbogyókat.

 

Az import árukat magyar felvágottakkal és más készítményekkel egészítették ki, de csak a megbízható hazai gyártók termékeit árulják, azokét, akik őrzik a hagyományos eljárásokat és ízeket, és szintén magas minőségi színvonalat képviselnek.


 

Az olasz trattoriák világát hivatott megidézni, hogy az üzletben reggelizni, kávézni is lehet.

Ezért frissen, melegen sütik a pékárukat, az olasz paninit mindenkinek az ízlése szerint készítik el.

A kávé is különlegesség, egyenesen Olaszországból érkezik, egy kávémanufaktúrából, és ez a márka még sehol máshol nem kapható.

A Fény utcai piac szolgáltatásait is élvezhetik a gödöllői vásárlók: készítenek az egyéni kívánságok alapján ajándék kosarakat, ajándékcsomagokat, sonkatálakat, amelyekkel barátaiknak, családtagjaiknak, munkatársaiknak kedveskedhetnek a vevők.


Innen is lehet egy egész sonkát ajándékozni, akár sonkaállvánnyal együtt. Olyan tálakat, csomagokat is összeállítanak, amelyek nem magánszemélyeknek, hanem éttermeknek, bisztróknak, vagy további kereskedőknek az egyéni igényei szerint készül.


A Sonkás gödöllői üzlete hétköznap reggel 7-től délután 6-ig van nyitva, szombatonként pedig reggel 7-től déli 1 óráig.

 

Akik az interneten szoktak vásárlás előtt tájékozódni, azok a www.sonka.hu oldalról tudnak nagyon sok hasznos információt beszerezni.