Gödöllő üzlet
A Sonkás
2100 Gödöllő Petőfi tér. 4.-6. térkép
Minőségi felvágottak és sajtok Telefon:
+36 28 420-426

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 7-18

Szombat: 7-13

Megnyitotta első vidéki üzletét "a" sonkás...

 

Ahol eddigi széles húskészítmény választéka kiváló sajt választékkal bővült. Gödöllő Petőfi tér 4-6


Gödöllőn, a Petőfi téri üzletsoron december 9-én nyitotta meg első vidéki üzletét a Sonkás, akit a minőségi húskészítmények elkötelezett híveként ismernek már sokan a Fény utcai piacról. Gódor András tulajdonos elmondta, hogy a budapesti üzlet után a gödöllői lesz az első vidéki hely, ahol szeretné megmutatni a kiváló magyar áruk mellett az olasz sonkakultúrát is a vásárlóknak.


Ezt szolgálja a széles választék, az üzlet helyének kiválasztása és berendezése is. ( folytatás a kép után)


 

Gödöllőn is válogatott termékek: olasz, spanyol, szlovén sonkák és szalámik, kolbászok kerültek a polcokra.

Olyan gyártók termékei, akiknek neve garancia a minőségre: Parma, San Daniele, Toscana, Umbria. Különleges belga pástétomok egészítik ki a választékot.

 

Újdonság, hogy ebben az üzletben több mint húszféle sajtkülönlegességet is lehet vásárolni, olyanokat, amelyek jól illenek a sonkák mellé az asztalon is, és a vásárlók elképzeléseiben is. Az ínyencek itt is megtalálhatják a friss olasz házi tésztákat, a különféle ízesítésű márkás olívaolajokat, olajbogyókat.

 

Az import árukat magyar felvágottakkal és más készítményekkel egészítették ki, de csak a megbízható hazai gyártók termékeit árulják, azokét, akik őrzik a hagyományos eljárásokat és ízeket, és szintén magas minőségi színvonalat képviselnek.


 

Az olasz trattoriák világát hivatott megidézni, hogy az üzletben reggelizni, kávézni is lehet.

Ezért frissen, melegen sütik a pékárukat, az olasz paninit mindenkinek az ízlése szerint készítik el.

A kávé is különlegesség, egyenesen Olaszországból érkezik, egy kávémanufaktúrából, és ez a márka még sehol máshol nem kapható.

A Fény utcai piac szolgáltatásait is élvezhetik a gödöllői vásárlók: készítenek az egyéni kívánságok alapján ajándék kosarakat, ajándékcsomagokat, sonkatálakat, amelyekkel barátaiknak, családtagjaiknak, munkatársaiknak kedveskedhetnek a vevők.


Innen is lehet egy egész sonkát ajándékozni, akár sonkaállvánnyal együtt. Olyan tálakat, csomagokat is összeállítanak, amelyek nem magánszemélyeknek, hanem éttermeknek, bisztróknak, vagy további kereskedőknek az egyéni igényei szerint készül.


Akik az interneten szoktak vásárlás előtt tájékozódni, azok a www.sonka.hu oldalról tudnak nagyon sok hasznos információt beszerezni.